Wie zijn we

HET MERK BEST BELGIAN BRASSERIE

Wij zijn gekend voor innovatie en om dingen als eerste te doen. De Best Belgian Brasserie is onze laatste ontwikkeling. Maar vooraleer we hier verder op ingaan willen we eerst even naar het begin gaan om te kijken waar het merk vandaan komt.

De inspiratie

Het Best Belgian Brasserie verhaal startte in 2013 toen we aan het nadenken waren over een manier om een Brasserie te creëren voor iedereen, met geweldige gerechten en service tegen een competitieve prijs. Het belangrijkste voor ons is om nu de benodigdheden van de klant centraal te zetten in alles wat we doen en mee te evolueren naarmate onze klanten hun levens veranderen. We moeten de gaten in de markt blijven vinden en opvullen om onze klanten een verschillende en betere ervaring te kunnen bieden.

De essentie van het merk en de leidende beginselen

Dus, wat is nu eigenlijk Best Belgian Brasserie?

Hiervoor hebben we een kort statement gemaakt waar volgens ons alles instaat wat het merk Best Belgain Brasserie wil brengen.

Innovatief dineren

Innovatief dineren is wat we onze essentie noemen en het weerspiegelt het feit dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe ideeën en deze te brengen op een manier dat onze klant zich onmiddellijk ontspannen voelt wanneer ze bij ons komen eten.

Er zijn veel kwaliteiten die ons in het werk stellen om die belofte na te komen – deze zijn gekend als onze leidende beginselen. Hieronder opgelijst. Zij geven vorm aan alles wat we doen om ons concept Best Belgian Brasserie te ontwikkelen.

  • Verwelkomend - we zijn ontspannen, uitnodigend, rustgevend en troostend
  • Sociaal - we zijn vriendelijk, positief en aanspreekbaar
  • Innovatief - we zijn flexibel, vindingrijk en relevant
  • Betrouwbaar - we zijn kalm, moeiteloos en consistent

Contacteer ons

Contact Form

Bert De Rouck
bderouck@trinitypurchasing.com